Göteborg 21/9: Kom på möte om “Jobba Rätt”-kampanj!

Innan sommaren samlades ett 40-tal postanställda på två möten för att diskutera våra gemensamma bekymmer på arbetsplatserna. Nu är det dags igen! Denna gång kommer vi presentera en namninsamling som planeras i samband med SEKO:s “Jobba rätt”-kampanj v.38. Glädjande nog kommer även SEKO-Posten att medverka på mötet för att presentera och svara på frågor om “Jobba rätt”-veckan.

Mötet är Onsdag 21/9 kl 19.00 på Arbetarrörelsens folkhögskola, Järntorget 7. Affisch att skriva ut och sätta upp finns bifogad liksom namnlistorna.

Efter sommaren har flera arbetsplatser i stan fått veta att redan tungt ansträngda organisationer måste bantas ytterligare för att få budgeten att stämma. Det verkar som vanligt vara kortsiktiga lösningarna som står till buds. Längre arbetsdagar, större andel inhyrd personal och sämre kvalitet.
Är det inte dags att även Postens ledning börjar jobba rätt? Att jobba rätt vore att sätta samhällsservicen och arbetsmiljön i första rummet. Vi tror att att det är en uppfattning de flesta postanställda delar och att en namninsamling också kan vara ett sätt att understödja “jobba rätt”-veckan.

Vi hoppas på uppslutning från så många arbetsplatser det bara går. Material för namninsamlingen kommer att finnas på mötet där vi också tar oss tid att diskutera hur vi kan gå vidare.
Ta med dina arbetskamrater och sprid till bekanta på andra arbetsplatser!

Facebook-event för mötet finns här.

Väl mött!
/Erik, för arbetsgruppens räkning
Telefon: 073-3130868

Arbetsgrupp Postuppropet Göteborg:

Erik de Vahl – Posten 414,  Bosse Johansson – Posten 424, Gustaf Lindblom – Posten 415, Torgny Lyon – Posten 413, Hugo Malmgård – Posten 415, Jonas Rydberg – Posten 414, Sofia Svensson – Posten 413, Kalle Augustsson- Göteborgs Postterminal , Daniel Dellenmark – Bring/CityMail, Daniel Tano – Bring/CityMail

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s